Следвайте Гласове в ТелеграмТова е начинът на A1 да благодари на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмТова е начинът на A1 да благодари на
Коментари Харесай

Лоялните клиенти на А1 ще получат подарък неограничени МВ на максимална скорост и до 200+ ТВ канала до края на март

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Това е методът на A1 да благодари на своите лоялни клиенти

Неограничени мегабайти на оптималната скорост за клиентите с мобилна услуга и достъп до 200+ ТВ канала за тези с закрепена телевизия дава A1 до края на март. Кампанията е част от политиката на телекомуникационния оператор от време на време да предлага цифрови бонуси на потребителите.

Еднократните бонуси се задействат през платформата за самообслужване Моят A1, която има мобилно приложение и уеб версия на A1.bg. Те могат да се задействат и употребяват до 31 март 2024 година и са налични за частните клиенти на оператора.

В взаимозависимост от типа на услугите, които употребява, потребителят ще получи информация по какъв начин да се възползва на началния екран в неговия профил в Моят А1. При мобилна услуга би трябвало да се уточни мобилен номер в мрежата на A1, на който ще бъде задействан неограниченият трафик на оптималната скорост в най-бързата мобилна мрежа в България съгласно Ookla.

ТВ клиентите би трябвало да изберат номер на услугата от профила си в Моят А1 и ще получат достъп до 200+ ТВ канала до 31 март.

Когато потребителят употребява и мобилна, и ТВ услуга, ще може да задейства двата бонуса по едно и също време. Традиционно А1 дава опция на клиентите си да подарят неограничения трафик на оптималната скорост на собствен непосредствен или другар, който има абонамент за мобилна услуга от оператора. Това е методът на A1 да благодари на своите лоялни клиенти и да им даде още повече благоприятни условия за другарство и развлечение.

А1 предлага и спомагателни бонуси за лоялните си клиенти, които употребяват платформата за самообслужване. Абонатите, които заплащат своята сметка през Моят А1, ще получават до 2 лв. отстъпка от месечната такса и до 1 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост според от цената, която употребяват.

*Според Ookla®, въз основата на данни от Speedtest Intelligence® проби, извършени на територията на България в границите на интервала април-септември 2023 година за медианна скорост на евакуиране (download) и качване (upload) в мобилна мрежа. Търговските марки на Ookla се употребяват с позволение. Повече информация за тестванията и мобилната мрежа на А1: www.А1.bg.

**Speed ScoreTM включва премерване на скоростта на евакуиране (download) и качване (upload) на всеки снабдител, с цел да оцени достигнатите скорости в мрежата.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири лични спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 година A1 България регистрира доходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надвишават 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР